19-09-06

Hannah is jarig

 

Eindelijk,de  eertste huiswerkgigant van dag zit er op.Namelijk maandag 6 toetsen en 2 taken ze gingen allemaal uitstekend.Vandaag was al veel makkelijker namelijk maar 1 les en 2 taken tegen morgen hebben we zelfs niets.

Vandaag hing tijdens de les het brandalaram aan je kent dat wel zo een testen voor het geval er een  brand uitbreekt.In onze school is er ieder jaar een voedbaltoernooi en donderdag speelt onze klas (2D)tegen 2E.Ik sta in de basis maar denk dat er weinig kans is dat we winnen want 2E heeft vele betere voetballers.

Ik heb zondag naar eurosong voor kids gekeken en nu zit ik alsmaar met een liedje in mijn hoofd namelijk van Thor overig een van mijn favorieten ik vond het daarom leuk dat hij de eerste halve finale overleeft heeft.HIER kun je alle liedjes van de eerste halve finale nog eens beluisteren.

Verder is mijn zus Hannah vandaag jarig en morgen ga ik een geschenk gaan kopen maar ik zal voorlopig er niets over zeggen want mijn zus kan ook al lezen overigens ze werd 7jaar.Ook nog zondag heb ik in het schietkraam op de kermis zo een toeter die ze in het voetbal gebruiken en die veel lawaai maakt gewonnen ook was ik blij zondag met de eerste uitwinst van Clubbrugge.

19:20 Gepost door Gijs in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hanneke Van Marie en mij een heel gelukkige verjaadag
aan Hanneke!
Laat die toeter maar eens horen.
Misschien hoorik hem tot hier!

Groetjes

Gepost door: emiel | 19-09-06

De commentaren zijn gesloten.